Mesaj Sayısı : 437 site nasıl?: : SüPpEr Hepsiden kimsin: : [*YosHyy**eReNN*] Lakabın?? : Çinçin:D kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 16/04/08
Konu: ***TAKIM*** Ptsi Nis. 21, 2008 7:51 am
GÜLÇİN: Milli Takım CEMRE: Galatasaray YASEMİN: Fenerbahçe EREN: Beşiktaş.
Mesaj Sayısı : 679 Yaş : 29 site nasıl?: : benim sitem olduğu için süper Hepsiden kimsin: : gülçin Lakabın?? : azey sınıfta bana ozmo derler Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
Konu: Geri: ***TAKIM*** Ptsi Nis. 21, 2008 7:53 am
gülçin:takım tutmuyo ama güzel
Eren_Yoshy_Meleq BiZDeN BiRiSiN
Mesaj Sayısı : 437 site nasıl?: : SüPpEr Hepsiden kimsin: : [*YosHyy**eReNN*] Lakabın?? : Çinçin:D kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 16/04/08
Konu: Geri: ***TAKIM*** Ptsi Nis. 21, 2008 8:16 am
Mesaj Sayısı : 679 Yaş : 29 site nasıl?: : benim sitem olduğu için süper Hepsiden kimsin: : gülçin Lakabın?? : azey sınıfta bana ozmo derler Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
Konu: Geri: ***TAKIM*** Salı Nis. 22, 2008 10:20 am
ya yanlış yazılmış doğrusi GÜLÇİN:takım tutmuyor CEMRE:beşiktaş EREN:galatasaray YASEMİN:fenerbahçe
doğrusu bu
Kömürprenses_Cemre AlIşTıN sAyIlIr
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 30 site nasıl?: : Süpperr!!!! Hepsiden kimsin: : '''CeMrE''' Lakabın?? : Caduu ve Karşı konulmaz İnatçı!! kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 20/04/08
hihihi valla ben takım tutmuyodum oda takım tutmuyomuş ben bunu görünce çok sevinmiştim baya önceden okumuştum ama hepsi aklımda kalmıştı herzaman fenerbahçe içimde herzaman..........
Eren_Yoshy_Meleq BiZDeN BiRiSiN
Konu: Geri: ***TAKIM*** Çarş. Nis. 23, 2008 1:23 am
hangi siteye baksam bunlar yazıo ayrıca bi test wardı cemre hangi takım eren hangi takım falan böle bn bunları işaretliodm doğru çıkıodu baktığm bütn sitelerde bunalr yazıo!
^^erenci^^
Mesaj Sayısı : 17 site nasıl?: : çok güzel Hepsiden kimsin: : eren Lakabın?? : eren ve pelin hastası Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 02/06/08
Konu: Geri: ***TAKIM*** Ptsi Haz. 02, 2008 7:12 am