Eren-ji Admin %100GüZeL bİrTaNeCiK eRen-jİ aDmİn.[NuRhAyAt]
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 30 site nasıl?: : mükemmel Hepsiden kimsin: : eren Lakabın?? : yeşil prenses Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Başka Acil Durum Cuma Haz. 06, 2008 6:07 am | |
| mesela forumla ilgili bi sorunuz olursa ben şunu yapımıyorum diye burda yazbilirsiniz yada mesela fhotofiltre yada photoscape ile ilgili bi sornuz olursa yazın elimden geldiğince yardım ederim photoshopum olsa o konuda yardım ederdim ama yok malesef ama onu sanırım seneye yüklicem çünkü okul bölümümde lazım olcak neyse sorunlarınız olursa yazın bekliyorum boş mesajlar olmasın lütfen şimdili sorun yok ama olursa yazarız falan diye yazmayın lütfen zaten yazarsanız silerim | |
|
cemre_merve DeNeMe Co AdMiN
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 28 site nasıl?: : süper Hepsiden kimsin: : cemre Lakabın?? : çikolata kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: Geri: Başka Acil Durum C.tesi Haz. 07, 2008 2:30 am | |
| ok cnm söylediğin için tşk cnm ben msj yollarken cnm bazen 2-3 tane gelio da cnm | |
|
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 30 site nasıl?: : mükemmel Hepsiden kimsin: : eren Lakabın?? : yeşil prenses Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Geri: Başka Acil Durum C.tesi Haz. 07, 2008 2:51 am | |
| Tuşlara 1 defa Bassan Gelmez | |
|
cemre_merve DeNeMe Co AdMiN
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 28 site nasıl?: : süper Hepsiden kimsin: : cemre Lakabın?? : çikolata kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: Geri: Başka Acil Durum C.tesi Haz. 07, 2008 2:55 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: Başka Acil Durum C.tesi Haz. 07, 2008 2:56 am | |
| | |
|