| İsteyenler Buraya..!! [Kömürprenses_Cemre] [Selin] | |
|
+6Yagmur.. cemre_merve Eren_Yoshy_Meleq Eren-ji Admin DanDiqH CesHeD xD Kömürprenses_Cemre 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
**Yoshy-ji Smeyye** GeçErKeN UğRaDıM
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 29 site nasıl?: : süper Hepsiden kimsin: : Yoshy tbikidee Lakabın?? : yoshy delüsü kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 30/05/08
| Konu: Geri: İsteyenler Buraya..!! [Kömürprenses_Cemre] [Selin] Cuma Haz. 13, 2008 8:03 am | |
| cnm
banada
yoshyli üzerinde:Sümeyye&Yasemin Takım süsle | |
|
| |
Kömürprenses_Cemre AlIşTıN sAyIlIr
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 30 site nasıl?: : Süpperr!!!! Hepsiden kimsin: : '''CeMrE''' Lakabın?? : Caduu ve Karşı konulmaz İnatçı!! kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 20/04/08
| Konu: Geri: İsteyenler Buraya..!! [Kömürprenses_Cemre] [Selin] Paz Haz. 15, 2008 2:12 am | |
| Ok cnm hemen yapıorm. Nur'm seninkini yaptım ama koymamışım hemn koyuyorm. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 30 site nasıl?: : Süpperr!!!! Hepsiden kimsin: : '''CeMrE''' Lakabın?? : Caduu ve Karşı konulmaz İnatçı!! kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 20/04/08
| Konu: Geri: İsteyenler Buraya..!! [Kömürprenses_Cemre] [Selin] Paz Haz. 15, 2008 2:30 am | |
| Al Nur'm.. | |
|
| |
Eren-ji Admin %100GüZeL bİrTaNeCiK eRen-jİ aDmİn.[NuRhAyAt]
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 30 site nasıl?: : mükemmel Hepsiden kimsin: : eren Lakabın?? : yeşil prenses Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Geri: İsteyenler Buraya..!! [Kömürprenses_Cemre] [Selin] Paz Haz. 15, 2008 11:37 am | |
| | |
|
| |
DanDiqH CesHeD xD OquzHanına SeLimine aShık aDmün ( yoShynuR **é)
Mesaj Sayısı : 238 Yaş : 29 site nasıl?: : çok beğendim Hepsiden kimsin: : yoshymm Lakabın?? : deLuuuu :D Dandiq_Ceset kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: İsteyenler Buraya..!! [Kömürprenses_Cemre] [Selin] Paz Haz. 15, 2008 12:02 pm | |
| banada hareketli yalın&yoshyli üzerinde yy_12 olsun yapamazsan imza yap | |
|
| |
| Konu: Geri: İsteyenler Buraya..!! [Kömürprenses_Cemre] [Selin] Ptsi Haz. 16, 2008 9:48 am | |
| Tmm cnmcım. Hmn ben Sümeyyeyi görmemişmiyim? Nese yapıom hemn. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 29 site nasıl?: : süper Hepsiden kimsin: : Yoshy tbikidee Lakabın?? : yoshy delüsü kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 30/05/08
| Konu: Geri: İsteyenler Buraya..!! [Kömürprenses_Cemre] [Selin] Çarş. Haz. 18, 2008 3:44 am | |
| tamam cnm ama biras çabuk olursan sefinirimm | |
|
| |
| Konu: Geri: İsteyenler Buraya..!! [Kömürprenses_Cemre] [Selin] Çarş. Haz. 18, 2008 4:45 am | |
| E cnm kaçmıorm yha burdayım işte Nese al cnm; Bu avatarın; Bu da imzan: Geç falan ama bi tşkr edersin artık. Haa bide, Yoshynur'm özürdilerim cnm geç oldu valla bunlar pardon yhaa. Nese sen avatar mı istemiştin imza mı belli deildi bende ikisinide yaptım cnm ama imza hareketli deil. Umarım beğenirsin; avatar: İmza: | |
|
| |
| Konu: Geri: İsteyenler Buraya..!! [Kömürprenses_Cemre] [Selin] Çarş. Haz. 18, 2008 11:22 am | |
| saqol cnm yha süpr olmuşş | |
|
| |
cemre_merve DeNeMe Co AdMiN
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 28 site nasıl?: : süper Hepsiden kimsin: : cemre Lakabın?? : çikolata kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: Geri: İsteyenler Buraya..!! [Kömürprenses_Cemre] [Selin] Cuma Haz. 20, 2008 2:17 am | |
| saol cnm ya çok gsl ama koyamıom sn koysan | |
|
| |
ErEnSaLiHa
Mesaj Sayısı : 5 site nasıl?: : mükemmel Hepsiden kimsin: : eren bakıcı Lakabın?? : saliş_eren-ji qız Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: Geri: İsteyenler Buraya..!! [Kömürprenses_Cemre] [Selin] C.tesi Haz. 21, 2008 10:58 am | |
| Ad:saliha İmza mı avatar mı:imza Kimin resmi olsun: Süsliyim mi:çoook Üstünde ne yazsın:nicim bide saişin bebükü | |
|
| |
Tgc*Rgl
Mesaj Sayısı : 12 site nasıl?: : Süpper Hepsiden kimsin: : Gülçin Lakabın?? : Cuucin Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: İsteyenler Buraya..!! [Kömürprenses_Cemre] [Selin] Ptsi Haz. 23, 2008 1:33 am | |
| Ad:Tuğçe İmza mı avatar mı:Takım Kimin resmi olsun:Gülçin Süsliyim mi:Evet Üstünde ne yazsın:Dikkat Bu Kız Fecii Bir Gülçinji(İmzada)Olmazsa Nickim Avatara Da Nickim Yazılsın | |
|
| |
simgecemre %100TaM oBsEsİf CeMrE-jİ aDmİn[SiMgE]
Mesaj Sayısı : 115 site nasıl?: : süper süper Hepsiden kimsin: : cemrem Lakabın?? : cemre-zuzu-kokoş kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: İsteyenler Buraya..!! [Kömürprenses_Cemre] [Selin] Çarş. Tem. 16, 2008 9:03 am | |
| Ad:simge İmza mı avatar mı:ikiside Kimin resmi olsun:cemre Süsliyim mi:evt lütfen Üstünde ne yazsın:Simge Kemer | |
|
| |
| İsteyenler Buraya..!! [Kömürprenses_Cemre] [Selin] | |
|