| Hepsi Şiir Yarışması | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kömürprenses_Cemre AlIşTıN sAyIlIr
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 30 site nasıl?: : Süpperr!!!! Hepsiden kimsin: : '''CeMrE''' Lakabın?? : Caduu ve Karşı konulmaz İnatçı!! kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 20/04/08
| Konu: Hepsi Şiir Yarışması Ptsi Haz. 09, 2008 12:18 pm | |
| Hepsi için şiir yazın. Buraya koyun ve bizde 1.yi seçelim.
Ad: Nick: Şiirin: | |
|
| |
Yagmur.. AlIşTıN sAyIlIr
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 30 site nasıl?: : iyi Hepsiden kimsin: : eren&yosh Lakabın?? : yosheren Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 20/05/08
| Konu: Geri: Hepsi Şiir Yarışması Çarş. Haz. 11, 2008 1:09 pm | |
| Esiri oldum ogüzel yüzünün Rabimden tek dilegim var Elimde oldu resmin gerçegine kavuştursun beni Nice aşklara yelken açmış , durulmuş olurdum
Canın benide alsa içine E llerinle tutabilirsin koca dünyayı M utlu olmayı bil yeter Rastgele seçilmez yaşamlar Eksik kalan ruhumuma katıyorum seni
Yosun tuttu yüreğim Aşkından hasretinden Sevgi bazen senle anlattım insanlara Evreni sarar sıcak bir güneş gibi insanlar hisseti seni Mutluluk bize güler ışıgınınparlaklıgıyla İ stersen bir bakışla yak bütün dünyayı Neşeli çığlıgınla aydınlanır dünya..
Gözlerim ardından bakakaldı Üzülürdüm gidince Lüle saçlarını özlüyorum Çiçegin koyusunu özlüyorum İnciler buldum nice sende sana özlemimi gidermek için Ne yazık ki olmadı senden güzel senden parlak inci yok
En son Yagmur.. tarafından Çarş. Haz. 11, 2008 1:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Kömürprenses_Cemre AlIşTıN sAyIlIr
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 30 site nasıl?: : Süpperr!!!! Hepsiden kimsin: : '''CeMrE''' Lakabın?? : Caduu ve Karşı konulmaz İnatçı!! kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 20/04/08
| Konu: Geri: Hepsi Şiir Yarışması Çarş. Haz. 11, 2008 1:13 pm | |
| eed sppr olmuş. 3'e tamamlayalım arkadaşlar. | |
|
| |
Eren-ji Admin %100GüZeL bİrTaNeCiK eRen-jİ aDmİn.[NuRhAyAt]
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 30 site nasıl?: : mükemmel Hepsiden kimsin: : eren Lakabın?? : yeşil prenses Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Geri: Hepsi Şiir Yarışması Çarş. Haz. 11, 2008 1:29 pm | |
| | |
|
| |
Yagmur.. AlIşTıN sAyIlIr
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 30 site nasıl?: : iyi Hepsiden kimsin: : eren&yosh Lakabın?? : yosheren Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 20/05/08
| Konu: Geri: Hepsi Şiir Yarışması Perş. Haz. 12, 2008 7:09 am | |
| hayır cnm alıntı degil bunu abimle birlikte yazdık | |
|
| |
DanDiqH CesHeD xD OquzHanına SeLimine aShık aDmün ( yoShynuR **é)
Mesaj Sayısı : 238 Yaş : 29 site nasıl?: : çok beğendim Hepsiden kimsin: : yoshymm Lakabın?? : deLuuuu :D Dandiq_Ceset kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: Hepsi Şiir Yarışması Cuma Haz. 13, 2008 5:55 am | |
| Ad:yoshynur Nick:!..Hepsi-ji..! Şiirin:
HEPSİM
Siz hayatımda yokken Bir hayli renksizdim Neredeydiniz napıyordunuz Bilmezdim
Vardınız Ama uzaktaydınız tanımaz bilmezdim Günlerimi Sizsiz Renksiz Geçirirdiim
Sonra siz çıktınız karşıma Muhteşem şarkınızla Dans edersiniz Aşğım ben size bir tanemsiniz...
by:Hepsi-ji | |
|
| |
cemre_merve DeNeMe Co AdMiN
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 28 site nasıl?: : süper Hepsiden kimsin: : cemre Lakabın?? : çikolata kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: Geri: Hepsi Şiir Yarışması Cuma Haz. 13, 2008 6:24 am | |
| ikinizinki de çok gsl canlarım ben sizle yarışmam valla çünkü süpersiniz ya tebrikler çok gsl olmuş canlarım | |
|
| |
Eren-ji Admin %100GüZeL bİrTaNeCiK eRen-jİ aDmİn.[NuRhAyAt]
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 30 site nasıl?: : mükemmel Hepsiden kimsin: : eren Lakabın?? : yeşil prenses Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Geri: Hepsi Şiir Yarışması Cuma Haz. 13, 2008 6:30 am | |
| | |
|
| |
cemre_merve DeNeMe Co AdMiN
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 28 site nasıl?: : süper Hepsiden kimsin: : cemre Lakabın?? : çikolata kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: Geri: Hepsi Şiir Yarışması Cuma Haz. 13, 2008 6:31 am | |
| | |
|
| |
Yagmur.. AlIşTıN sAyIlIr
| Konu: Geri: Hepsi Şiir Yarışması Ptsi Haz. 16, 2008 11:43 am | |
| hadi arkadaşlar sadece ben ve yoshynur'mu varız sitede hadi sizde katılınki hemen sonuşç açıklansın:D:D | |
|
| |
| Hepsi Şiir Yarışması | |
|