Mesaj Sayısı : 238 Yaş : 29 site nasıl?: : çok beğendim Hepsiden kimsin: : yoshymm Lakabın?? : deLuuuu :D Dandiq_Ceset kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 16/04/08
Konu: yy_12 ypıooorr Perş. Haz. 19, 2008 10:47 am
Örnek:
Acele Et Demek yOK çok uğraşıyorum
Kimli: Nasıl Olsun: Yazı nE yAZsın: Hngi Renk Yazsın: 2 Yazı Varsa Hngisi Hareketli:
cemre_merve DeNeMe Co AdMiN
Mesaj Sayısı : 139 Yaş : 28 site nasıl?: : süper Hepsiden kimsin: : cemre Lakabın?? : çikolata kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 26/05/08
Konu: Geri: yy_12 ypıooorr Cuma Haz. 20, 2008 2:14 am
Kimli:cemre Nasıl Olsun:gsl olsun Yazı nE yAZsın:merve'nin bitosu cemroş Hngi Renk Yazsın:mavi 2 Yazı Varsa Hngisi Hareketli:cemroş harketli olsun cnm ama sen koyar mısın?
Mesaj Sayısı : 238 Yaş : 29 site nasıl?: : çok beğendim Hepsiden kimsin: : yoshymm Lakabın?? : deLuuuu :D Dandiq_Ceset kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 16/04/08
Konu: Geri: yy_12 ypıooorr Cuma Haz. 20, 2008 2:44 am
tamam cnm hemen ypıorumm
ErEnSaLiHa
Mesaj Sayısı : 5 site nasıl?: : mükemmel Hepsiden kimsin: : eren bakıcı Lakabın?? : saliş_eren-ji qız Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 26/05/08
Konu: Geri: yy_12 ypıooorr C.tesi Haz. 21, 2008 10:55 am
Kimli:eren Nasıl Olsun:anlamadım ama spr olsun Yazı nE yAZsın:ErEnSaLiHa ve salişin bebükü Hngi Renk Yazsın:resme ne uygun renkle 2 Yazı Varsa Hngisi Hareketli:salişin bebükü
Tgc*Rgl
Mesaj Sayısı : 12 site nasıl?: : Süpper Hepsiden kimsin: : Gülçin Lakabın?? : Cuucin Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 22/06/08
Konu: Geri: yy_12 ypıooorr Ptsi Haz. 23, 2008 1:39 am
Kimli:Gülçin Nasıl Olsun:Süperr Ama Seninki Gibi Kalpte Koy .. Yazı nE yAZsın:Dikkat Bu Kız Fecii Gülçinci ---- Sen Bu Kalbin Birtanesisin. Hngi Renk Yazsın:Uygun Olsun Yeter 2 Yazı Varsa Hngisi Hareketli:2. Olan
Mesaj Sayısı : 679 Yaş : 29 site nasıl?: : benim sitem olduğu için süper Hepsiden kimsin: : gülçin Lakabın?? : azey sınıfta bana ozmo derler Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
Konu: Geri: yy_12 ypıooorr Çarş. Haz. 25, 2008 3:10 am
Kimli:gülçin Nasıl Olsun:senin ki gibi Yazı nE yAZsın:canım benim {AZADE} Hngi Renk Yazsın:gökkuşağı 2 Yazı Varsa Hngisi Hareketli:yok
simgecemre %100TaM oBsEsİf CeMrE-jİ aDmİn[SiMgE]
Mesaj Sayısı : 115 site nasıl?: : süper süper Hepsiden kimsin: : cemrem Lakabın?? : cemre-zuzu-kokoş kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/07/08
Konu: Geri: yy_12 ypıooorr Çarş. Tem. 16, 2008 8:56 am
Kimli:Cemreli Nasıl Olsun:Çok güzel olmuş Yazı nE yAZsın:Simge Kemer ---- Cemre Kemer Hngi Renk Yazsın:Mawi 2 Yazı Varsa Hngisi Hareketli:Simge Kemer hareketli olsun