Gülçin-ji Admin %100TaM SaRıŞıN GüLçİn-jİ aDmİn[aZaDe]
Mesaj Sayısı : 679 Yaş : 29 site nasıl?: : benim sitem olduğu için süper Hepsiden kimsin: : gülçin Lakabın?? : azey sınıfta bana ozmo derler Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: KanseRden KurTaran Diet Paz Nis. 20, 2008 12:33 pm | |
| Kanserin görülme sıklığıyla birlikte tedavi maliyetlerinin hızla artması bilim adamlarını endişelendiriyor. Kanserden korunmaya artık çocukluk döneminde başlanması gerektiği vurgulanıyor.
Kanserden korunmanın altın yolunun gökkuşağı diyetinden geçtiğini söyleyen Prof. Dr. Erkan Topuz, “gökkuşağı diyetiyle 7 renkten beslenilmeli. Organik ürünleri tercih edin, her şeyi mevsiminde yyiyin, çok iyi temizleyin. Kabuklu karnıbahar, pırasanın ilk 4 yaprağını atın. Zirai mamuller, zehirler sebze ve meyveyi de etkiliyor, yıkasanız bile kanserojen madde vücudunuza girebilir” dedi.
Korunmada yalnız besinlerin cinsi değil, pişirilen kapların da önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Erkan Topuz, “Bulaşık makinelerine deterjan koyuyoruz ama deterjan ne derece arınıyor bilmiyoruz. Tavsiyem kesinlikle bunları sirkeli limonlu suyla silelim, plastiği, bakırı ve alimunyumu bırakalım, celik ve cam kaplar ile porseleni tercih edelim” dedi. | |
|
Eren-ji Admin %100GüZeL bİrTaNeCiK eRen-jİ aDmİn.[NuRhAyAt]
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 30 site nasıl?: : mükemmel Hepsiden kimsin: : eren Lakabın?? : yeşil prenses Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Geri: KanseRden KurTaran Diet Ptsi Nis. 21, 2008 1:47 am | |
| saol cnm keşke saniye teyze bunu görseydi | |
|
Mormeleqim_Yoshy AlIşTıN sAyIlIr
Mesaj Sayısı : 182 site nasıl?: : ***yoshymin kalbinden*** Lakabın?? : yoshyci kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: KanseRden KurTaran Diet Ptsi Nis. 21, 2008 2:21 am | |
| | |
|
Eren_Yoshy_Meleq BiZDeN BiRiSiN
Mesaj Sayısı : 437 site nasıl?: : SüPpEr Hepsiden kimsin: : [*YosHyy**eReNN*] Lakabın?? : Çinçin:D kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: KanseRden KurTaran Diet Ptsi Nis. 21, 2008 6:50 am | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 679 Yaş : 29 site nasıl?: : benim sitem olduğu için süper Hepsiden kimsin: : gülçin Lakabın?? : azey sınıfta bana ozmo derler Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Geri: KanseRden KurTaran Diet Salı Nis. 22, 2008 10:47 am | |
| | |
|
Eren_Yoshy_Meleq BiZDeN BiRiSiN
Mesaj Sayısı : 437 site nasıl?: : SüPpEr Hepsiden kimsin: : [*YosHyy**eReNN*] Lakabın?? : Çinçin:D kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: KanseRden KurTaran Diet C.tesi Nis. 26, 2008 1:56 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: KanseRden KurTaran Diet Paz Nis. 27, 2008 7:53 am | |
| | |
|