| Pardon, Bakarmısınız? | |
|
+6mizgin_cemre Yoshy-ji Admin Eren_Yoshy_Meleq Eren-ji Admin Mormeleqim_Yoshy Gülçin-ji Admin 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Gülçin-ji Admin %100TaM SaRıŞıN GüLçİn-jİ aDmİn[aZaDe]
Mesaj Sayısı : 679 Yaş : 29 site nasıl?: : benim sitem olduğu için süper Hepsiden kimsin: : gülçin Lakabın?? : azey sınıfta bana ozmo derler Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Pardon, Bakarmısınız? Çarş. Nis. 23, 2008 8:17 am | |
| Oyun şöyle; Dışarıda bir yerdesiniz, ve yoldan birini çevirip birşey sorucaksınız. Alttaki de buna komik bi cevap vericek.Her cevap veren bide sorusunu sorucak. Hadi başlıyoruzz!
Pardon, bakarmısınız? Acaba en yakın otobüs durağı nerede? | |
|
| |
Mormeleqim_Yoshy AlIşTıN sAyIlIr
Mesaj Sayısı : 182 site nasıl?: : ***yoshymin kalbinden*** Lakabın?? : yoshyci kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Çarş. Nis. 23, 2008 8:19 am | |
| arkanda taksi duragının yolunu tarif edebilirmisiniz? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 679 Yaş : 29 site nasıl?: : benim sitem olduğu için süper Hepsiden kimsin: : gülçin Lakabın?? : azey sınıfta bana ozmo derler Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Çarş. Nis. 23, 2008 8:26 am | |
| sağ tarafta bakıcıyımda esmer mavi gözlü bir erkek çocuğu gördünüz mü 1.20 boylarında falan | |
|
| |
Mormeleqim_Yoshy AlIşTıN sAyIlIr
Mesaj Sayısı : 182 site nasıl?: : ***yoshymin kalbinden*** Lakabın?? : yoshyci kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Çarş. Nis. 23, 2008 9:38 am | |
| yaaa burda 10 tane var hangisi acaba hastane yolunu tarif edermisin?? | |
|
| |
Eren-ji Admin %100GüZeL bİrTaNeCiK eRen-jİ aDmİn.[NuRhAyAt]
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 30 site nasıl?: : mükemmel Hepsiden kimsin: : eren Lakabın?? : yeşil prenses Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Çarş. Nis. 23, 2008 12:49 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Perş. Nis. 24, 2008 3:36 am | |
| sen kendi ni bilmiyorsan ben seni nerden bileyim grup hepsinin ewini tarif edermisiniz. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 687 Yaş : 30 site nasıl?: : mükemmel Hepsiden kimsin: : eren Lakabın?? : yeşil prenses Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Perş. Nis. 24, 2008 4:35 am | |
| valla bilseydim kendim giderdim siz kimsin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Perş. Nis. 24, 2008 7:15 am | |
| pardon bakarmisiniz çocuk nerde biliyormusunuz | |
|
| |
Eren_Yoshy_Meleq BiZDeN BiRiSiN
Mesaj Sayısı : 437 site nasıl?: : SüPpEr Hepsiden kimsin: : [*YosHyy**eReNN*] Lakabın?? : Çinçin:D kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Cuma Nis. 25, 2008 6:29 am | |
| karşndaa alla alaa pardn bkrmısnz en yakın int.cafe nerde | |
|
| |
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Cuma Nis. 25, 2008 10:15 am | |
| şu tarafta sağda telekon nerde acaba söylermisiniz | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 437 site nasıl?: : SüPpEr Hepsiden kimsin: : [*YosHyy**eReNN*] Lakabın?? : Çinçin:D kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Cuma Nis. 25, 2008 12:05 pm | |
| dibndee pardn bakar mısnz esmer 4-5 yaşında küçük bi çocuk gördünüs mü | |
|
| |
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Paz Nis. 27, 2008 7:00 am | |
| ewt ağzımın içinde kardeşimi gördün mü | |
|
| |
Yoshy-ji Admin %100ArAbAcI yOsHy-Ji AdMiN[DeNiZ]
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 30 site nasıl?: : mükemmel Hepsiden kimsin: : yasemin Lakabın?? : mor prenses kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 08/05/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Perş. Mayıs 08, 2008 7:59 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Cuma Mayıs 09, 2008 4:59 am | |
| belli olmuomu
havalısın galiba | |
|
| |
mizgin_cemre
Mesaj Sayısı : 10 site nasıl?: : süper Hepsiden kimsin: : cemre Lakabın?? : mizgoo:D kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 09/05/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Cuma Mayıs 09, 2008 10:35 am | |
| yani öyleyimdir benim yaşımda bir arkadaş gördün mü? | |
|
| |
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Paz Mayıs 11, 2008 5:08 am | |
| ewet hemde hrgün okadr çok warkii
pardn bakr mısnz buraya yeni taşndm yardmcı olablr mısnz | |
|
| |
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Paz Mayıs 11, 2008 8:54 am | |
| banane taşınmasaydın kiyah kiyah kiyah bak sana heeeey çantamı götürdün nereye bıraktın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Paz Mayıs 11, 2008 2:11 pm | |
| gözünün önüne bakr mısnz gözlüğnüz kaç numra | |
|
| |
_serserikız_ AlIşTıN sAyIlIr
Mesaj Sayısı : 119 site nasıl?: : güzel sonuçta nurhayatın Hepsiden kimsin: : gülçin Lakabın?? : melike Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? C.tesi Mayıs 17, 2008 6:05 am | |
| sanane yaw
bakar mısınız pasta ne kadardı | |
|
| |
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Paz Mayıs 18, 2008 1:18 pm | |
| bilmem babanın uşağımı war kendin bul. ya gülçini gördün mü ? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 119 site nasıl?: : güzel sonuçta nurhayatın Hepsiden kimsin: : gülçin Lakabın?? : melike Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Salı Mayıs 20, 2008 6:28 am | |
| başımdan git gülçini rüyamda göremem yoshyyi gördün mü? | |
|
| |
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Çarş. Mayıs 21, 2008 7:25 am | |
| görsem nie gördüm diyimkiii rüyanda ne gördün? | |
|
| |
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Salı Mayıs 27, 2008 1:51 am | |
| sanane yaw sana hesap mı evrecem pardon bakar mısınız oraya akadar gidip yumurta alabilir misiniz? | |
|
| |
**Yoshy-ji Smeyye** GeçErKeN UğRaDıM
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 29 site nasıl?: : süper Hepsiden kimsin: : Yoshy tbikidee Lakabın?? : yoshy delüsü kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 30/05/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Paz Haz. 08, 2008 12:36 pm | |
| olurr
pardon bakarmısınz hepsiyi nerde bulabilirim?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Çarş. Haz. 11, 2008 1:29 am | |
| Elinin Köründe Aşşağıki Sokak bilonmu
Ben kkimim sen kimsin | |
|
| |
| Pardon, Bakarmısınız? | |
|