,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-Bizden Büük Hepsi-ji Var mı?-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸ ,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-MaRr-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸ |
|
| Pardon, Bakarmısınız? | |
|
+6mizgin_cemre Yoshy-ji Admin Eren_Yoshy_Meleq Eren-ji Admin Mormeleqim_Yoshy Gülçin-ji Admin 10 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
**Yoshy-ji Smeyye** GeçErKeN UğRaDıM
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 29 site nasıl?: : süper Hepsiden kimsin: : Yoshy tbikidee Lakabın?? : yoshy delüsü kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 30/05/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Çarş. Haz. 11, 2008 6:46 am | |
| sen nur hayat ben sümeyye
bakarmısın şu an çalan şarkıyı kim söylüyor? | |
| | | Gülçin-ji Admin %100TaM SaRıŞıN GüLçİn-jİ aDmİn[aZaDe]
Mesaj Sayısı : 679 Yaş : 29 site nasıl?: : benim sitem olduğu için süper Hepsiden kimsin: : gülçin Lakabın?? : azey sınıfta bana ozmo derler Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Salı Haz. 24, 2008 7:16 am | |
| | |
| | | ßetus.Yoshy
Mesaj Sayısı : 34 site nasıl?: : Çok güzel Hepsiden kimsin: : Yoshy Lakabın?? : Beyas çikolata =)) kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 27/06/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Paz Haz. 29, 2008 9:36 am | |
| Ben olamayacağıma göre senn!! Yerdeki yüzüğü uzatır msınız?? | |
| | | simgecemre %100TaM oBsEsİf CeMrE-jİ aDmİn[SiMgE]
Mesaj Sayısı : 115 site nasıl?: : süper süper Hepsiden kimsin: : cemrem Lakabın?? : cemre-zuzu-kokoş kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Çarş. Tem. 16, 2008 10:54 am | |
| babanın uşağımı var aa kendin al bananeeeee şurdaki evin camına bi taş atarmısınızz?? | |
| | | Gülçin-ji Admin %100TaM SaRıŞıN GüLçİn-jİ aDmİn[aZaDe]
Mesaj Sayısı : 679 Yaş : 29 site nasıl?: : benim sitem olduğu için süper Hepsiden kimsin: : gülçin Lakabın?? : azey sınıfta bana ozmo derler Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 15/04/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? C.tesi Ağus. 23, 2008 2:41 am | |
| hyr olmaz hhı ı yapmam avatar yaparmısın. | |
| | | Mormeleqim_Yoshy AlIşTıN sAyIlIr
Mesaj Sayısı : 182 site nasıl?: : ***yoshymin kalbinden*** Lakabın?? : yoshyci kim favorin? : Site Puanı : Kaç Rep: : Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: Pardon, Bakarmısınız? Paz Ağus. 24, 2008 11:34 am | |
| yaparim ama çıkmaz ayın birinnde:) Şu adresi gösterebilir misiniz??? | |
| | | | Pardon, Bakarmısınız? | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|